[qutebrowser] settings not keeping

Florian Bruhin me at the-compiler.org
Sun Feb 17 20:42:11 CET 2019


On Sun, Feb 17, 2019 at 02:23:19PM -0500, Steve wrote:
> On Sun, Feb 17, 2019 at 02:01:10PM -0500, Steve wrote:
> > > There is no autoconfig.yml at all in ~/.config/qutebrowser/
> > Huh, but there was before the update?
> > 
> > Florian
> 
> When things kept freezing up I did pacman -Rns qutebrowser to remove the
> package completely from my system. Then I maually rm -rf
> ~/.config/qutebrowser/ (sorry I didn't check its contents first to know if
> that file was there or not).
> 
> After reinstalling (pacman -S qutebrowser) so far it has not frozen up (but
> all freezes happened while brainzilla.com was open - I have previously
> suspected some of their javascript of being a little "funny" - and I did not
> test again yet that page. But the settings issue remains and there is no
> autoconfig.yml file.

So I assume you are using qute://settings? Does it work when using the
:set command instead?

You might want to use qutebrowser-git instead until I finish fixing up
the remaining Qt 5.12 issues and release v1.6.0.

Florian

-- 
https://www.qutebrowser.org | me at the-compiler.org (Mail/XMPP)
   GPG: 916E B0C8 FD55 A072 | https://the-compiler.org/pubkey.asc
         I love long mails! | https://email.is-not-s.ms/
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: signature.asc
Type: application/pgp-signature
Size: 833 bytes
Desc: not available
URL: <https://lists.schokokeks.org/pipermail/qutebrowser/attachments/20190217/5eb77a1b/attachment.asc>


More information about the qutebrowser mailing list